A PuzzleHome készház gyártója a Kp Sales House Kft.

A vállalkozás jelenlegi formájában 11 éve van jelen a készházpiacon, de a mérnökök, vezetők, dolgozók nagy része 15-20 éves készházépítési tapasztalatokkal rendelkezik.
A Kp Sales House Kft jelenleg építőanyag és ház gyártóként, valamint építőipari kivitelezőként is tevékenykedik.

Nálunk mindenki megtalálja azt a családi ház típust, mely igazán közel áll hozzá, mivel széles a kivitelezett házak palettája.
Elmondható, hogy a képviselt technológiáknak annak ellenére, hogy nagyon nagy különbséget mutatnak a beépített anyagok tekintetében, mégis vannak közös nevezői, melyek a következők:

  • Kizárólag kiemelten energiatakarékos és nulla külső energia igényű házakat építünk
  • Kizárólag minőségi alapanyagokat használunk fel, így a házaink 100 év feletti élettartammal rendelkeznek
  • Minden házunk hővisszanyerős szellőztető berendezéssel készül a friss levegő és az energiatakarékosság miatt
  • Környezettudatos kivitelezés: fontosnak tartjuk, hogy a beépített építőanyagok pontosan konszignálhatóak legyenek, így minimalizáljuk a hulladékot. Arra is kiemelt figyelmet fordítunk, hogy majd akkor, ha a ház egyszer lebontásra kerül, minél nagyobb részben legyenek újrafelhasználhatóak a beépített anyagok

A Kp Sales House Kft-ről pár mondatban:
Cégünk Tökölön található, saját bemutatótermünk van és itt gyártjuk a házainkat, Héhalom településen pedig két polisztirol üzemet működtetünk.
A cég jelenleg 20 saját dolgozóval tevékenykedik, mellette még alvállalkozóinknál hasonló alkalmazott szakembernek biztosít megélhetést.
Minden évben jelentősen növeltük az árbevételünket, mely a 2022-es évben 1,1 milliárdos forgalmat jelentetett. Büszkék vagyunk arra, hogy NAV - köztartozásmentes adózók vagyunk és beszállítóink, partnereink felé időben teljesítünk.

Az alábbi tevékenységeket végezzük:

  • Acélszerkezetes készházak alapanyag gyártása, ház fal-, födém- és tetőszerkezet gyártása, kivitelezése
  • Faszerkezetes készházak építése a piac legjobb gyártóival történő szoros együttműködéssel
  • PuzzleHome moduláris és mobilházak kivitelezése
  • Polisztirol hőhídmentes termékek gyártása, megmunkálása CNC-s gépeken, anyagok forgalmazása
  • 3D robotizált fotóminőségű falnyomtatás
  • 3D családi ház építés kutatás-fejlesztés, gyártáselőkészítés

A Kp Sales House Kft az előző évekhez hasonlóan a legmagasabb “AAA GOLD” pénzügyi cégminősítési kategóriába van sorolva a D&B elemző vállalat adatbázisában, melyre a Magyarországon bejegyzett összes vállalkozás mindössze 1,44%-a jogosult. Az építőipari cégek közül cca. minden kétszázadik vállalkozás teljesíti ezt a cégminősítést, azaz itt az arány 0,5% alatti.

Ha családi házat, modulházat, mobilházat vásárol, gyártat vagy építtet, kérdezze meg, hogy az adott vállalkozás tudja-e igazolni, hogy milyen pénzügyi minősítéssel rendelkezik és ezt is mérlegelje, ne csak az esetlegesen olcsóbb kivitelezési költségeket. Ha idő előtt bedől az adott vállalkozás akivel Ön építtet, akkor nem csak az épület nem valósul meg, de a már elkészült szerkezetre sem lesz jótállása, garanciája és lehet, hogy a használatbavételi eljárást sem tudja egyszerűen megoldani.

Ide vagy a lentebbi képre kattintva letöltheti a Kp Sales House Kft 2024. január 13-án készült Credit riportját, azaz a pénzügyi elemzését.

A Kp Sales House Kft 2024-ben is GOLD AAA pénzügyi minősítéssel látta el a D&B

Vállalkozásunk által épített és gyártott házak MAKÉSZ védjeggyel ellátottak, tagjai vagyunk a MAKÉSZ-nek és az ÉVOSZ-nak.

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el