Powered by Smartsupp
06-20/444-44-24
Bemutatóterem: Tököl, Vince Tanya
puzzlehome@kp.hu

Balaton 67 m²-es PRÉMIUM PuzzleHome moduláris ház

Kulcsrakész akció: 36. 000. 000Ft + áfa
Külső kész+belső félkész: 26. 700. 000Ft + áfa
Listaár: 41. 000. 000Ft + áfa
 • Nettó alapterület: 58 m²
 • Bruttó alapterület: 67 m²
 • Szobák száma: 3
 • Fürdők száma: 1
 • Basic felszereltség ára: 33800000 Forint + ÁFA

EXTRA FELSZERELTSÉG

 • AA energetikai besorolás
 • hűtő-fűtőrendszer
 • prémium ablakok
 • prémium beltéri ajtók
 • prémium burkolatok
 • prémium hővisszanyerős szellőztető rendszer
 • prémium inverteres hűtő-fűtő berendezés
 • prémium tetőcserép

PuzzleHome tudnivalók


Balaton 67 m²-es PuzzleHome moduláris házunk egy 4 darab PuzzleHome modulból álló kényelmes 3 szobás családi ház, mely akár 5 nap alatt kulcsrakész állapotban átvehető a kiszállítást követően.

2023. nyár végéig érvényes ár!

A rövid 6,5 méteres moduloknak köszönhetően kis utcákban is szállítható a modell, tehát szűkösebb helyekre is el tudjuk juttatni.

A nagyon kis mérete ellenére 3 kis szobát álmodtunk a házba, így akár kétgyermekes családoknak is ideális otthont lehet teremteni a megvásárlásával.

Eredetileg ez a modell Horvátországba készült a földrengés által lakásaikat elvesztett embereknek.
Ha elegendő a két szoba, akkor a két kisebbik szobát egybe lehet nyitni és egy kis gardrobe szobát is ki kehet alakítani.

Kényelmes nappali és egy a nappalitól kicsit elkülönülő, de mégis egy térben lévő, kis konyha is elhelyezésre került a modern moduláris otthonban.

A bruttó  67 m²-es Balaton moduláris házunk készülhet kívül szendvicspanel burkolattal, vékonyvakolattal vagy szerelt dekoratív burkolattal is, de igény esetén kőfurnér betéteket is tudunk készíteni a Megrendelői igény alapján.

A belső hasznos alapterület 58m² abban az esetben, ha a külső fal 27 cm, a belső falak pedig 11,5 cm-es vastagságúak. A hőszigetelés ennél a megoldásnál már 25%-kal legalább meghaladja az érvényben lévő legszigorúbb előírásokat.

Három kivitelben készítjük a moduláris házainkat. A legegyszerűbb kivitel a LITE, ez az épület is teljesíti az energetikai követelményeket, de egyszerűbb műszaki tartalommal készül. Ebben a ház modellben is 3 rétegű üvegezés és a hővisszanyerős lakásszellőztetés, valamint a wifis elektromos fűtésvezérlés is alapfelszereltség.

A Maximum és Prémium modellek emelt műszaki tartalommal készülnek és alapfelszereltség a prémium kategóriás hűtő-fűtő klímát is tartalmazza, az ablakok és az ajtók még magasabb kategóriájú termékek, a burkolatok pedig hatezer és nyolcezer forintos négyzetméter áron kalkuláltak. A falakon nem gipszkarton, hanem ütésálló, tűz- és vízálló HABITO és GlasrocX palánkolások vannak.

A Balaton 67 m²-es modell 2021. június hónapban történő megrendelése esetén teljesen kulcsrakész állapotban 28,8 millió forintba kerül + 5% az áfa összege, ha egyszerű bejelentéssel lakóövezetben kerül megvalósításra.

A legegyszerűbb kivitelezési szint, azaz LITE felszereltséggel a Balaton 67 m²-es házunk 22,8 millió forint plusz 5% ÁFA összegért vihető kulcsrakészen, ha szintén egyszerű bejelentéssel valósul meg.

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Alaprajz

Video