06-20/444-44-24
Bemutatóterem: Tököl, Vince Tanya
puzzlehome@kp.hu

Debrecen PuzzleHome (PRÉMIUM) magastetős típusterv

32. 000. 000Ft + áfa
Kulcsrakész akció: 29. 900. 000Ft + áfa
Külső kész + belső félkész: 20. 800. 000Ft + áfa
 • Kategória: Prémium felszereltség magastetővel
 • Nettó alapterület: 41 m²
 • Bruttó alapterület: 52 m²
 • Szobák száma: 1
 • Fürdők száma: 1

EXTRA FELSZERELTSÉG

 • AA energetikai besorolás
 • prémium beltéri ajtók
 • prémium burkolatok
 • prémium hővisszanyerős szellőztető rendszer
 • prémium inverteres hűtő-fűtő berendezés

PuzzleHome tudnivalók


2023. nyár végéig érvényes ár!

PuzzleHome Debrecen PRÉMIUM családi ház modellünk egy mini otthon, mely egy szobát, nappalit, konyha-étkezőt és fürdőt foglal magában.

A két modulból álló családi ház egy igazi fecskeház, mely a későbbiekben a család bővülésével kiegészíthető szobákkal, külön étkező-konyhával vagy akár garázzsal.

Az induló méret egy fiatal párnak kényelmes otthont nyújt. Ajánljuk továbbá nyaralónak, vagy akár idős házaspárnak is. Egy panel lakás árából kertes házba költözhet a Debrecen PuzzleHome modellünk megvásárlásával.

Ez a modell a Terrán cserépgyár prémium betoncserepeivel van fedve, melyre a gyártó élettartam garanciát ad. A ragalja lehet faburkolatos vagy vakolt kivitelű.  A Debrecen típustervünk "prémium", "maximum" és "lite" felszereltséggel érhető el. A "prémium" és "maximum" felszereltség lapos- és magastetővel is megrendelhető. 

Alapesetben a magastetős tető megoldásunk a nyeregtető, de opcionálisan kérhető kontyolt tetővel is, melyet a galériában bemutatunk. 

A PuzzleHome Debrecen modell több lépcsőben bővíthető.
Az induló méret egy fiatal párnak kényelmes otthont nyújt.
Ajánljuk továbbá nyaralónak vagy akár idős házaspárnak is.

Egy panel lakás árából kertes házba költözhet a Debrecen PuzzleHome modellünk megvásárlásával.

A "PRÉMIUM" házunk burkolatai, nyílászárói, fűtés- és hűtésrendszere, hővisszanyerős szellőztetése, szerelvényezése, mind prémium termékek. 

A Debrecen típustervünk "prémium", "maximum" és "lite" felszereltséggel érhető el. A "prémium" és "maximum" felszereltség lapos- és magastetővel is megrendelhető. 

 • Debrecen PuzzleHome (LITE) modell lapos tetővel ide kattintva megtekinthető
 • Debrecen PuzzleHome (LITE) modell magastetővel ide kattintva megtekinthető
 • Debrecen PuzzleHome (PRÉMIUM) modell lapos tetővel  ide kattintva megtekinthető
 • Debrecen PuzzleHome (PRÉMIUM) modell magas tetővel ide kattintva megtekinthető


A PuzzleHome technológia megoldást nyújt a fiatalok első "fecskeházától" a kereskedelmi létesítményeken, luxus villákon keresztül az úszóházakig.

A PuzzleHome lényege, hogy 9-18, és 24 m²-es modulokkal bármikor bővíthető a ház vízszintes és függőleges irányban, így nem szükséges egyből felépíteni azt a házat, amire lehet, hogy csak 10-15 év múlva lesz majd igény. Megoldásunkkal könnyebb lehet hitel vagy külső forrás nélkül lakáshoz jutni és olyan helyen is meg tudjuk valósítani az elképzelést, ahol hagyományos megoldásokkal nem lehetséges a kivitelezés. PuzzleHome otthonaink kiemelten energiatakarékosak és környezettudatos kivitelezéssel készülnek. Házainkban garantáltan mindig tisztább a levegő mint a külső térben, mivel automatikus hővisszanyerős szellőztetéssel (rekuperátor) tisztítjuk a levegőt és visszanyerjük a szellőztetéskor egyébként elvesző energia nagy részét. A jó hőszigetelés mellett épületeink inverteres hűtő-fűtő berendezésekkel felszereltek, így minden időszakban komfortos a belső hőmérséklet. Az épületszerkezetünk kiemelten földrengésbiztos és tűzvédelmi szempontból is túlteljesíti az előírásokat. Az alkalmazott házszerkezet élettartama 100 évet meghaladja! A modulházaink kiemelkedő tulajdonsága, hogy üzemben gyártjuk folyamatos minőség-ellenőrzés mellett. Nincs szükség alapozásra, aljzatbetonozásra, mert a szerkezete önmagában kielégíti a statikai előírásokat, így előregyártott beton elemekre daruzható a szomszédok és a kert rendjének megzavarása nélkül. A PuzzleHome megoldásaink LITE és PRÉMIUM elnevezéssel kerülnek forgalomba, melyek más-más műszaki felszereltséggel készülnek. A statikai vázszerkezet mindkét felszereltség esetén megegyezik egymással.

Alaprajz

Debrecen PuzzleHome (prémium-magastetős) típusterv alaprajza