Powered by Smartsupp
06-20/444-44-24
Bemutatóterem: Tököl, Vince Tanya
puzzlehome@kp.hu

Gárdony 55 m²-es modul mobilház

Kulcsrakész akció: 29. 000. 000Ft + áfa
Külső kész+belső félkész: 19. 200. 000Ft + áfa
Listaár: 30. 100. 000Ft + áfa
  • Nettó alapterület: 48 m²
  • Bruttó alapterület: 55 m²
  • Szobák száma: 2
  • Fürdők száma: 1

EXTRA FELSZERELTSÉG

  • hővisszanyerős szellőztető rendszer
  • hűtő-fűtőrendszer
  • prémium ablakok

PuzzleHome tudnivalók


A Gárdony 55 m²-es mobilházunk egy kakukktojás itt a PuzzleHome oldalon, azért az, mert folyamatosan azt hangsúlyozzuk, hogy mi nem gyártunk mobilházakat, csak moduláris házakat.

2023. nyár végéig érvényes ár!

A hagyományos értelemben vett klasszikus mobilházakat továbbra sem készítünk, de moduláris elemekből álló daruzható mobilházakból készítünk pár modellt, melyek műszaki színvonalban lényegesen jobban hőszigeteltek és jobb műszaki színvonalúak, mint a piacon általában fellelhető mobilházak.

A mobilházunk egy hegesztett alvázszerkezetre épül, a kitöltő falazatunk pedig a könnyűszerkezetes házainknál használatos tűzi horganyzott acélprofilokból készítjük.
Alapesetben a padlóban 80 mm-es purhab szigetelés, a falakban 150 mm kőzetgyapot, míg a mennyezetben 80 mm PIRhab szigetelést és 80 mm kőzetgyapot hőszigetelést helyezünk el.
A belső falaink gipszkartonból készülnek, a külső burkolat gombaölővel és lazúrral kezelt hajópadló vagy dryvit vakolatrendszer. A padlólemez alulról színterezett acélköpennyel védett, az ablakok modern 3 réteg üvegezéssel ellátottak, a belső burkolatok vinyl és laminált anyagok.

A Gárdony 55 m²-es modul mobilház 2 szobát, egy nappalit, konyha-étkezőt foglal magában, mely egy kis panel lakáshoz hasonló méretű, de ha ezt egy zöldövezetbe helyezzük, akkor használati értékben összehasonlíthatatlanul jobb lakásmegoldást kapunk.

Lehetőség van a fal- és a födémszigetelést további 10 cm extra vastagsággal bővíteni, így egy modern családi ház energetikai paramétereit túlteljesíti. A Gárdony 55 m²-es mobilházunk alá egy tömörített kavicságyazatot kell készíteni, melyhez a 12 darab beton elemet mi biztosítjuk, ugyanis ezekre kerül a szerkezet daruzásra.

A modul mobilház akár másfél hónap alatt elkészíthető és a helyszínre szállítható, ahol egy nap alatt telepítjük.

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Alaprajz

Gárdony mobilház alaprajza