Powered by Smartsupp
06-20/444-44-24
Bemutatóterem: Tököl, Vince Tanya
puzzlehome@kp.hu

Gran Canaria 138 m²-es PuzzleHome modulház

Kulcsrakész akció: 78. 000. 000Ft + áfa
Külső kész+belső félkész: 49. 800. 000Ft + áfa
Listaár: 84. 000. 000Ft + áfa
  • Nettó alapterület: 138 m²
  • Szobák száma: 3
  • Fürdők száma: 3
  • Basic felszereltség ára: 41900000 Forint + ÁFA

EXTRA FELSZERELTSÉG

  • AA energetikai besorolás
  • prémium burkolatok
  • prémium hővisszanyerős szellőztető rendszer
  • prémium inverteres hűtő-fűtő berendezés

PuzzleHome tudnivalók


Aki igazán egy minimalista és modern családi házra vágyik, azoknak ajánljuk a Gran Canaria 138 m²-es modulházunkat.

2023. nyár végéig érvényes ár!

A Gran Canaria 138 m²-es modul mobilház egy bruttó 117 m²-es családi ház, de a galériakialakítások miatt a belvilág nagyobb, mint a külső mérete.

A Gran Canaria 138 elnevezésű típustervünk egy hatalmas nappalival, konyha és étkezővel ellátott otthon, melynek a konyha helyisége felett egy nagy alvó galéria szoba kerül kialakításra, míg külön éjjeli élettérben két igazán nagy méretű szobát valósítottunk meg, melyek mindegyike rendelkezik saját fürdővel, így a lakásban 3 fürdőszoba található mert úgy gondoltuk, hogy a privát téren kívül is elhelyezünk egy "vendég fürdőt".  A két szoba melletti fürdők felett nagy galéria található, mely alkalmas beépített szekrények elhelyezésére vagy külön vendég alvó helyek kialakítására.

A Gran Canaria 138 típustervünkben nagy belmagasságú minden lakórész, mely még a hagyományos építőanyagokból készült családi házban is figyelemre méltó, ám ez a ház két darab PuzzleHome modulház részből áll, tehát bármikor szállítható! A Gran Canaria PuzzleHome moduláris házunk nem igényel alapozást, elegendő csak kavicságyazatra telepíteni. Az épület hegesztett váza és acél szerkezete a Richter skála szerinti 8,5-ös földrengésnek is biztonsággal ellenáll. Cca. 25 tonnás önsúlya elég nagy ahhoz, hogy akár egy 200 km/h-s szélben is biztonságos legyen.

A Gran Canaria modellünk a Tenerife és az Ibiza típusmodell külső vázszerkezetéből készül, viszont belül kisebb változtatásokat végeztünk el. Igény esetén 1 nagy és 2 kis szobás verzióban is gyártani tudjuk a modellt.

A Gran Canaria típustervünk gyártási ideje félkész állapot esetén 2,5 hónap, kulcsrakész megrendelés esetén 3,5 hónap. 2020. június 24-2020. július 10-ig történő megrendelés esetén 9,9 millió forintos nettó összegért megvásárolható az épület teljes vázszerkezete a külső magnézium oxid falburkolással. Félkészen az akciós ár: 25,5 millió forint + ÁFA. Kulcsrakész állapotban LITE kivitelben: 38,5 millió forint + ÁFA, Prémium kivitelben: 40,9 Millió forint + ÁFA.

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Alaprajz

Gran Canaria 138 m²-es PuzzleHome modulház

Video