Powered by Smartsupp
06-20/444-44-24
Bemutatóterem: Tököl, Vince Tanya
puzzlehome@kp.hu

Miskolc PuzzleHome (PRÉMIUM) típusterv

Kulcsrakész akció: 46. 600. 000Ft + áfa
Külső kész+belső félkész: 35. 000. 000Ft + áfa
Listaár: 49. 000. 000Ft + áfa
  • Nettó alapterület: 77 m²
  • Bruttó alapterület: 90 m²

EXTRA FELSZERELTSÉG

  • AA energetikai besorolás
  • prémium ablakok
  • prémium beltéri ajtók
  • prémium burkolatok
  • prémium hővisszanyerős szellőztető rendszer
  • prémium inverteres hűtő-fűtő berendezés

PuzzleHome tudnivalók


2023. év végéig érvényes ár!

A PuzzleHome  Miskolc "PRÉMIUM" lapostetős típustervünk egy kiemelten energiatakarékos családi ház, mely nagy nappalival, étkezővel-konyhával, ezenkívül két kényelmes szobával rendelkezik, melyek közül az egyik saját WC-vel és fürdőszobával felszerelt.

A különálló WC-s fürdőszobában a mosógépet is el lehet helyezni. Ez a modell 4 darab PuzzleHome modulból lett összeállítva.

Akár kétgyermekes családoknak is kényelmes otthont tud nyújtani a modern otthon.
A későbbiekben ez az összeállítás is bővíthető még további szobákkal, háztartási helyiséggel, gardrób szobával vagy garázzsal.

A "PRÉMIUM" kivitelben minden olyan megoldást megtalál, mely 2024-ben elvárás egy kiemelten energiatakarékos családi házzal szemben, többek között prémium hővisszanyerős szellőztetés gondoskodik a friss levegőről és az energiatakarékosságról, a kellemes hőmérsékletről, pedig távfelügyelettel ellátott elektromos fűtés és inverteres klímaberendezés. Az épület szerkezet a Richter skála szerinti 9-es földrengésnek ellenáll és a legnagyobb meleg és hideg időjárásban is legalább 50%-kal jobban teljesít, mint a most életben lévő szigorú energetikai szabályozás. A lakás belső lapolása nem gipszkarton, helyette modern Habito lapot használunk, mely a tűzzel és a mechanikai behatásokkal szemben legalább 300%-kal ellenállóbb.

Ha a PuzzleHome készházat választja otthonául, akkor egy hosszú ideig karbantartásmentes otthon boldog tulajdonosa lesz, melynek élettartama száz év feletti, tehát több generáción keresztül szolgálja a benn élőket. Fontos kiemelni, hogy az épület bármikor sérülésmentesen áttelepíthető másik telekre! Ha Önnek fontos a környezetünk védelme, a fenntarthatóság, akkor jó ha tudja, hogy a PuzzleHome készházaink az élettartamuk végén a felhasznált anyagok 80%-ban újrahasznosíthatóak!

Moduláris házként és szerelt készházként is gyártjuk, attól függően, hogy mennyire gyorsan kell kivitelezni és például lehet-e a telken daruzni.

Családi házként megépítve csak vázszerkezet készen: nettó 9,9 millió forintért vállaljuk, Külső kész + belső félkész: 35. 000. 000Ft + áfa, kulcsrakészen: 46,6 millió forint + áfa

Moduláris házként megvalósítva az ár 8 millió forinttal magasabb lenne, mivel az alsó padló alvázszerkezetet is legyártjuk víz,- és hőszigeteléssel együtt, padló alsó és zárással együtt,  de az üzemi gyártásnak köszönhetően megtakarítunk 6 millió forintot, mert az emberek a gyárban dolgoznak és nem külső terepen, így költséghatékonyabb és fenntarthatóbb a munkavégzés. Összességében moduláris házként tehát a fenti árakra kettőmillió forint felárat kell számolni. Ebben az esetben viszont már nem terheli az alapozás költsége a ház építést, elegendő a talajcsavarozást elkészíteni.

A Miskolc típustervünk elérhető kontyolt és nyeregtetős megoldással is, de a PRÉMIUM felszereltségen kívül választható BASIC és LITE kivitelben is.


A PuzzleHome technológia megoldást nyújt a fiatalok első "fecskeházától" a kereskedelmi létesítményeken, luxus villákon keresztül az úszóházakig.

A PuzzleHome lényege, hogy 9-18, és 24 m²-es modulokkal bármikor bővíthető a ház vízszintes és függőleges irányban, így nem szükséges egyből felépíteni azt a házat, amire lehet, hogy csak 10-15 év múlva lesz majd igény.

Megoldásunkkal könnyebb lehet hitel vagy külső forrás nélkül lakáshoz jutni és olyan helyen is meg tudjuk valósítani az elképzelést, ahol hagyományos megoldásokkal nem lehetséges a kivitelezés.
PuzzleHome otthonaink kiemelten energiatakarékosak és környezettudatos kivitelezéssel készülnek. Házainkban garantáltan mindig tisztább a levegő mint a külső térben, mivel automatikus hővisszanyerős szellőztetéssel (rekuperátor) tisztítjuk a levegőt és visszanyerjük a szellőztetéskor egyébként elvesző energia nagy részét.

A jó hőszigetelés mellett épületeink inverteres hűtő-fűtő berendezésekkel felszereltek, így minden időszakban komfortos a belső hőmérséklet. Az épületszerkezetünk kiemelten földrengésbiztos és tűzvédelmi szempontból is túlteljesíti az előírásokat. Az alkalmazott házszerkezet élettartama 100 évet meghaladja! A modulházaink kiemelkedő tulajdonsága, hogy üzemben gyártjuk folyamatos minőség-ellenőrzés mellett.

Nincs szükség alapozásra, aljzatbetonozásra, mert a szerkezete önmagában kielégíti a statikai előírásokat, így előregyártott beton elemekre daruzható a szomszédok és a kert rendjének megzavarása nélkül.

 

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Alaprajz

PuzzleHome Miskolc minimál stílusú családi ház típusterv alaprajza