Powered by Smartsupp
06-20/444-44-24
Bemutatóterem: Tököl, Vince Tanya
puzzlehome@kp.hu

Nagykovácsi PuzzleHome (PRÉMIUM) magastetős típusterv

 • Nettó alapterület: 51 m²
 • Bruttó alapterület: 59 m²
 • Szobák száma: 1
 • Fürdők száma: 1

EXTRA FELSZERELTSÉG

 • AA energetikai besorolás
 • prémium ablakok
 • prémium beltéri ajtók
 • prémium burkolatok
 • prémium hővisszanyerős szellőztető rendszer
 • prémium inverteres hűtő-fűtő berendezés
 • prémium tetőcserép

PuzzleHome tudnivalók


Kattintson a megfelelő kategória, majd a tartalom eléréséhez:


A PuzzleHome készház gyártója a Kp Sales House Kft.

A vállalkozás jelenlegi formájában 11 éve van jelen a készházpiacon, de a mérnökök, vezetők, dolgozók nagy része 15-20 éves készházépítési tapasztalatokkal rendelkezik.
A Kp Sales House Kft jelenleg építőanyag és ház gyártóként, valamint építőipari kivitelezőként is tevékenykedik.

Nálunk mindenki megtalálja azt a családi ház típust, mely igazán közel áll hozzá, mivel széles a kivitelezett házak palettája.
Elmondható, hogy a képviselt technológiáknak annak ellenére, hogy nagyon nagy különbséget mutatnak a beépített anyagok tekintetében, mégis vannak közös nevezői, melyek a következők:

 • Kizárólag kiemelten energiatakarékos és nulla külső energia igényű házakat építünk
 • Kizárólag minőségi alapanyagokat használunk fel, így a házaink 100 év feletti élettartammal rendelkeznek
 • Minden házunk hővisszanyerős szellőztető berendezéssel készül a friss levegő és az energiatakarékosság miatt
 • Környezettudatos kivitelezés: fontosnak tartjuk, hogy a beépített építőanyagok pontosan konszignálhatóak legyenek, így minimalizáljuk a hulladékot. Arra is kiemelt figyelmet fordítunk, hogy majd akkor, ha a ház egyszer lebontásra kerül, minél nagyobb részben legyenek újrafelhasználhatóak a beépített anyagok

A Kp Sales House Kft-ről pár mondatban:
Cégünk Tökölön található, saját bemutatótermünk van és itt gyártjuk a házainkat, Héhalom településen pedig két polisztirol üzemet működtetünk.
A cég jelenleg 20 saját dolgozóval tevékenykedik, mellette még alvállalkozóinknál hasonló alkalmazott szakembernek biztosít megélhetést.
Minden évben jelentősen növeltük az árbevételünket, mely a 2022-es évben 1,1 milliárdos forgalmat jelentetett. Büszkék vagyunk arra, hogy NAV - köztartozásmentes adózók vagyunk és beszállítóink, partnereink felé időben teljesítünk.

Az alábbi tevékenységeket végezzük:

 • Acélszerkezetes készházak alapanyag gyártása, ház fal-, födém- és tetőszerkezet gyártása, kivitelezése
 • Faszerkezetes készházak építése a piac legjobb gyártóival történő szoros együttműködéssel
 • PuzzleHome moduláris és mobilházak kivitelezése
 • Polisztirol hőhídmentes termékek gyártása, megmunkálása CNC-s gépeken, anyagok forgalmazása
 • 3D robotizált fotóminőségű falnyomtatás
 • 3D családi ház építés kutatás-fejlesztés, gyártáselőkészítés

A Kp Sales House Kft az előző évekhez hasonlóan a legmagasabb “AAA GOLD” pénzügyi cégminősítési kategóriába van sorolva a D&B elemző vállalat adatbázisában, melyre a Magyarországon bejegyzett összes vállalkozás mindössze 1,44%-a jogosult. Az építőipari cégek közül cca. minden kétszázadik vállalkozás teljesíti ezt a cégminősítést, azaz itt az arány 0,5% alatti.

Ha családi házat, modulházat, mobilházat vásárol, gyártat vagy építtet, kérdezze meg, hogy az adott vállalkozás tudja-e igazolni, hogy milyen pénzügyi minősítéssel rendelkezik és ezt is mérlegelje, ne csak az esetlegesen olcsóbb kivitelezési költségeket. Ha idő előtt bedől az adott vállalkozás akivel Ön építtet, akkor nem csak az épület nem valósul meg, de a már elkészült szerkezetre sem lesz jótállása, garanciája és lehet, hogy a használatbavételi eljárást sem tudja egyszerűen megoldani.

Ide vagy a lentebbi képre kattintva letöltheti a Kp Sales House Kft 2024. január 13-án készült Credit riportját, azaz a pénzügyi elemzését.

A Kp Sales House Kft 2024-ben is GOLD AAA pénzügyi minősítéssel látta el a D&B

Vállalkozásunk által épített és gyártott házak MAKÉSZ védjeggyel ellátottak, tagjai vagyunk a MAKÉSZ-nek és az ÉVOSZ-nak.

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A PuzzleHome készházaink üzemi előregyártással készülnek. A PuzzleHome moduláris házaink statikus által meghatározott módon vannak elkészítve, így azokat a későbbiekben csak cégünk írásos engedélyével lehet átépíteni, ellenkező esetben nem vállalunk felelősséget az ebből eredő károkért. A PuzzleHome modulok daruzhatóak, szállíthatóak, de szigorúan be kell tartani a gyártó erre vonatkozó utasításait. 

A PuzzleHome ház modulok egy vagy több darabból is állhatnak, utólag új modulokkal bővíthetőek. Az egyes elemek egymáshoz a helyszínen daruzás után össze vannak rögzítve menetes szárakkal annak érdekében, hogy az biztonsággal egy egységet képezzen, így lesz földrengés, szél, csapadék, hideg és meleg ellen védett a szerkezet. 

Ajánljuk az alábbi írásunkat a moduláris házakkal kapcsolatosan: https://kp.hu/mi-is-az-a-modulhaz-es-tenyleg-nem-kell-engedely-az-epitesehez/

A PuzzleHome "PRÉMIUM" moduláris házaink egyszerűsített műszaki tartalma

ALVÁZ-, FAL-, FÖDÉM- ÉS TETŐSZERKEZET

A PuzzleHome moduláris családi házainkat üzemben gyártjuk statikus által méretezett gyártmányterv segítségével, így a szerkezet rendkívül méretpontosan megvalósítható. 

A PuzzleHome Prémium moduláris házak padló alvázszerkezete két módon készülhet.
A verzió: ÉMI által kiadott NMÉ dokumentum alapján készülő szerkezet.  Ragasztott fa tartókból, speciális STEICO minősített faanyagból, CNC-s megmunkálással.
B Verzió: ÉMI által kiadott NMÉ dokumentum alapján készülő szerkezet. PuzzleHome, tűzi-horganyzott szerkezetből, melyet CNC-s gépeken gyártunk.

Az épület szerkezetéből adódóan az alváz, falak és a tetőszerkezet egy keretként, térelemként működik, tehát egy-egy modul egyben emelhető, mozgatható, statikailag önhordó.

A PuzzleHome moduláris fal vázszerkezete közé kitöltőfalazatot készítünk tűzihorganyzott acélból vagy ragasztott fatartókból.
A teherhordást maga a vázszerkezet és azok sarokoszlopai viselik, a kitöltőfalak nem statikai szerkezetek.

A moduláris házaink a Richter skála szerinti 9-es földrengésnek is ellenáll. 

Mind az acélszerkezetes, mind a faszerkezetes vázszerkezet építésénél alkalmazott szelemeneket vállalkozásunk gyártja egy modern számítógép vezérelt gépsoron.

Az épületek statikai szerkezetét az autógyártásban is használt tűzihorganyzott szerkezeti acélból gyártjuk. Az általunk használt acél alapanyag S350GD, S550GD+Z275.

Magastetős épület esetében a tetőszerkezet “C” és ”Z” szelemenekből vagy ragasztott fatartókból készül rácsos tartó kialakítással. A magastető szerkezet a magasságkorlátozás miatt külön kerül kiszállításra, míg a lapostetős épületek fedése üzemben elkészül. 

A PuzzleHome moduláris házak statikai és vázkitöltő falai, tetőszerkezetének élettartama bőven 100 év feletti. 

PUZZLEHOME "PRÉMIUM" MODULÁRIS HÁZAK TETŐFEDÉSE: 

 • Lapostető esetében: ALCORPLAN vagy SIKA PVC UV álló tetőszigetelés, alatta geotextília elválasztó réteggel. A vízszigetelés csavarozással mechanikailag is rögzített, a rögzítést szakszerűen második réteg UV álló fedőanyaggal védjük. 
 • Magastető esetén: Terrán cserépgyár prémium cserepei, mint COPPO vagy ZENIT, alatta 5x5 cm-es lécezéssel és a tetőfedő gyártó által biztosított tetőfóliával és kiegészítőkkel. 

PUZZLEHOME "PRÉMIUM" MODULÁRIS HÁZAK PADLÓ RÉTEGRENDJE ÉS HŐSZIGETELÉSE

Padló teljes hőszigetelése 300 mm-es vastagságú, mely az alábbi rétegekből áll: 

 • Alul speciális újrahasznosított ÖKO műanyag burkolat.
 • Vázszerkezet: 300 mm magasságú Steico Joist ragasztott tartók vagy tűzi horganyzott szerkezetből készülő rácsos tartók.
 • A vázszerkezet között 300 mm vastagságban nyitott fújással STEICO CELL, farost szigetelést dolgozunk be, mely rendkívül jó hőszigetelő és a hőtároló tömeg tekintetében a kőzetgyapottal vagy üveggyapottal szemben 3x jobban teljesít.
 • 22 mm-es OSB nútféderes lap a burkolatok fogadására.

PUZZLEHOME "PRÉMIUM" MODULÁRIS HÁZAK FÖDÉM RÉTEGRENDJE ÉS HŐSZIGETELÉSE

 • A mennyezet teljes hőszigetelése magastető esetén 300 mm, lapos tető esetén 350 mm-es vastagságú, mely az alábbi rétegekből áll fentről lefelé haladva: 

Lapostető esetén: 

 • PVC lapostető vízszigetelés UV álló alapanyagból, fóliabádog szegéssel
 • OSB 18 mm
 • Függesztett CD vázszerkezet, melybe kerül a fújt farost hőszigetelés
 • Párazáró fólia, 1 réteg 12 mm-es tűzálló gipszkarton

Magastető esetén: 

 • Rácsostartó tetőszerkezet
 • Függesztett CD vázszerkezet, mely fölé STEICO fújt farost hőszigetelés kerül befújásra.
 • Párazáró fólia, 1 réteg 12 mm-es tűzálló gipszkarton

PUZZLEHOME "PRÉMIUM" MODULÁRIS HÁZAK KÜLSŐ FAL RÉTEGRENDJE

"A" Opció: 

 • 1 réteg 12 mm-es tűzálló, ütésálló Rigips Habito lap, párafékező fólia, az acél vagy fa vázszerkezet között 150 mm-es fújt STEICO farost szigetelés, Rigips GlasrocX tűzálló, vízálló palánkolás, 150 mm EPS és vakolatrendszer

"B" Opció: (feláras)

 • 1 réteg 12 mm-es tűzálló, ütésálló Rigips Habito lap, párafékező fólia, az acél vagy fa vázszerkezet között 240 mm-es fújt STEICO farost szigetelés, 40 mm Steico Protect nagyszilárdságú BIO farost keménytáblás hőszigetelés és a saját minősített vagy STO vakolatrendszere

"C" Opció: (feláras)

 • 1 réteg 12 mm-es tűzálló, ütésálló Rigips Habito lap, párafékező fólia, 50 mm-es STEICO Install installációs farost hőszigetelő rendszer, az acél vagy fa vázszerkezet között 200 mm-es fújt STEICO farost szigetelés, 40 mm Steico Protect nagyszilárdságú BIO farost keménytáblás hőszigetelés és a saját minősített vagy STO vakolatrendszere

PUZZLEHOME "PRÉMIUM" MODULÁRIS HÁZAK KÜLSŐ ÉS BELSŐ MEGJELENÉSE, BURKOLATAI

Alap kivitel esetén: A külső homlokzaton hőszigetelt vakolatrendszer készül

OPCIONÁLIS LEHETŐSÉGEK: 

 • Szerelt fa vagy kompozit burkolat
 • Korcolt lemezfedés

PUZZLEHOME "PRÉMIUM" MODULÁRIS HÁZAK VÍZVEZETÉK SZERELÉSE, SZANITEREI, CSAPTELEPEI, FAJANSZAI

 • Zuhanytálca vagy  kád+ mosdó fajansz + csaptelep: 300. 000 Ft/szett
 • WC tartály és fajansz: 120. 000 Ft/db
 • A nagy fürdőben mosógépnek áram- és szennyvíz kiállás
 • A konyhában a mosogatógépnek áram- és szennyvíz kiállás
 • Minden vizesblokkban elhelyezésre kerül egy hőszivattyús Ariston hibrid villanybojler,
 • Egy helyen kialakításra kerül minden lakásban a hidegvíz nyomóvezeték osztó beépítése

PUZZLEHOME "PRÉMIUM" MODULÁRIS HÁZAK NYÍLÁSZÁRÓI

 • Egyik oldalon alapárban színes VEKA Softline közép-huzattömítéses prémium műanyag ablakok, 3 rétegű üvegezéssel
 • Bejárati ajtó 350. 000 Ft/darab áron kalkulálva
 • CPL fóliás prémium beltéri nyílászárók 140. 000 Ft/darab áron kalkulálva

PUZZLEHOME "PRÉMIUM" MODULÁRIS HÁZAK FŰTÉSRENDSZERE

 • Alapárban WIFI-s eléréssel rendelkező prémium inverteres, friss levegős, HISENSE Fresh Master klíma

PUZZLEHOME "PRÉMIUM" MODULÁRIS HÁZAK VILLAMOS SZERELÉSE ÉS SZERELVÉNYEZÉSE

 • Nappali: 8 darab LED panel világítótest / 3 darab kapcsoló / 5 darab konnektor / 1 darab internet aljzat / 1 darab TV aljzat
 • Szoba: 4 darab LED panel világítótest / 2 darab kapcsoló / 5 darab konnektor / 1 darab TV aljzat
 • Fürdő: 3 darab LED panel világítótest / 2 darab kapcsoló / 3 darab konnektor
 • Kültér: 6 darab kapcsoló / 3 darab világítási vezeték
 • Konyha: 5 darab LED panel világítótest / 2 darab kapcsoló / 8 darab konnektor / 1 darab tűzhely kiállás
 • Előtér: 1 darab LED panel /1 darab kapcsoló
 • Minden PuzzleHome épületben kismegszakító szekrény és EV relé kerül elhelyezésre, valamint EPH földelést végzünk

EXTRA:

Minden PuzzleHome "PRÉMIUM" moduláris ház decentralizált prémium kategóriás hővisszanyerős szellőztetővel van ellátva a szobákban és a nappaliban is. 

A rekuperátor gondoskodik a friss és tiszta levegőről és a szellőztetésnél a hőenergia visszanyeréséről.

PuzzleHome moduláris családi ház külső fotója. SlateRock kőfurnér homlokzatburkolat készül és kívülről kész az épületrész, mely bruttó 28 m2-es méretű. Ez az épület a legszigorúbb energetikai és statikai szabályoknak is megfelel.

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Nagykovácsi elnevezésű (PRÉMIUM) magastetős családi ház típustervünk egy magastetős modern vonalvezetésű mini otthon, mely egy nappalit, külön étkező-konyhát, fürdőt, külön WC-t, kis tárolót és egy hálószobát foglal magában.

A magastetős kialakítás lehetővé teszi, hogy a tetőteret opcionálisan tárolás céljára hasznosítsuk. A kis belmagasság miatt nem alkalmas tetőtér beépítésre.
Ezt a házat olyan helyre ajánljuk, ahol nem engedélyezi a HÉSZ a lapostetős kialakítást vagy, ha az építtetőnek a hagyományos tető kialakítás nyeri el a tetszését.
A homlokzati felület lehet színvakolat, de opcionálisan faburkolattal, WPC-vel, kőburkolattal vagy aluboard lappal is burkolható.

Természetesen a Nagykovácsi modell is bővíthető a jövőben, de azoknak, akik a zöldövezetbe vágynak és korábban kis társasházi lakásban laktak, ez az otthon lényegesen kényelmesebb lakókörnyezetet biztosít. A prémium kivitelezési szint alapesetben kiemelten energiatakarékos szerkezetű, prémium burkolatokkal, nyílászárókkal, hűtő-fűtő rendszerrel, felsőkategóriás hővisszanyerős lakásszellőztetővel készül.

Fiatal párok első otthonaként és idős pár számára is ideális megoldás. A mini családi ház minden része kihasználható, nincsenek felesleges területek.

A családi ház alaprajzon feltüntetett külső nyílászárók opcionálisan választhatóak, attól függően, hogy a tájolás, a szabályozás és az egyéni elképzelés mit kíván meg.

A Nagykovácsi moduláris családi házunk lapos- és magastetős házként is megrendelhető, a lapostetős BASIC, LITE és PRÉMIUM, míg a magastetős LITE és PRÉMIUM kivitelezési szinten rendelhető. A Nagykovácsi típustervünk különböző opcióit a lap alján megtalálja.


A PuzzleHome technológia megoldást nyújt a fiatalok első "fecskeházától" a kereskedelmi létesítményeken, luxus villákon keresztül az úszóházakig.

A PuzzleHome lényege, hogy 9-18, és 24 m²-es modulokkal bármikor bővíthető a ház vízszintes és függőleges irányban, így nem szükséges egyből felépíteni azt a házat, amire lehet, hogy csak 10-15 év múlva lesz majd igény.

Megoldásunkkal könnyebb lehet hitel vagy külső forrás nélkül lakáshoz jutni és olyan helyen is meg tudjuk valósítani az elképzelést, ahol hagyományos megoldásokkal nem lehetséges a kivitelezés.
PuzzleHome otthonaink kiemelten energiatakarékosak és környezettudatos kivitelezéssel készülnek. Házainkban garantáltan mindig tisztább a levegő mint a külső térben, mivel automatikus hővisszanyerős szellőztetéssel (rekuperátor) tisztítjuk a levegőt és visszanyerjük a szellőztetéskor egyébként elvesző energia nagy részét.

A jó hőszigetelés mellett épületeink inverteres hűtő-fűtő berendezésekkel felszereltek, így minden időszakban komfortos a belső hőmérséklet. Az épületszerkezetünk kiemelten földrengésbiztos és tűzvédelmi szempontból is túlteljesíti az előírásokat. Az alkalmazott házszerkezet élettartama 100 évet meghaladja! A modulházaink kiemelkedő tulajdonsága, hogy üzemben gyártjuk folyamatos minőség-ellenőrzés mellett.

Nincs szükség alapozásra, aljzatbetonozásra, mert a szerkezete önmagában kielégíti a statikai előírásokat, így előregyártott beton elemekre daruzható a szomszédok és a kert rendjének megzavarása nélkül.

 

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A terasz és a pergola, valamint a redőny árát az ajánlat nem tartalmazza.

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Alaprajz

Nagykovácsi PuzzleHome családi ház típusterv alaprajza