Powered by Smartsupp
06-20/444-44-24
Bemutatóterem: Tököl, Vince Tanya
puzzlehome@kp.hu

PuzzleDome - Balaton, 28 m²-es dómház

Vázszerkezet akciós ár: 1. 300. 000Ft + áfa
Vázszerkezet helyszíni szereléssel: 2. 250. 000Ft + áfa
  • Nettó alapterület: 23 m²
  • Bruttó alapterület: 28 m²
  • Szobák száma: 1
  • Fürdők száma: 1

PuzzleHome tudnivalók


A PuzzleDome 28 m²-es dómházunk egy mini otthon, de nyaralónak is megfelel, akár 3-4 fő számára is.

A földszinten rendelkezésünkre áll 28 m², de fent a galérián is ki lehet alakítani cca. 10 négyzetméteres kis lakórészt.


Gyakorlatilag két fő egy nap alatt a vázszerkezetet össze tudja szerelni, mert aki tud LEGO-val építeni vagy IKEA bútort szerelt már össze, akkor ez ugyanolyan gyerekjáték lesz. Az épület igazi érdekessége, hogy bárhova lehet ablakot tenni ahol szabad szerkezet van, illetve nincs belül alapesetben egyetlen egy teherhordó falszerkezet sem, tehát akár egy helyiségként is hagyhatjuk bármelyik dómházunkat.

A PuzzleDome 28 m²-es dómházunkat kívülről lehet cserépfedéssel, fa- vagy bitumenes zsindellyel vagy természetes palával is burkolni, de akár vakolni is lehetséges megfelelő vízszigetelő membrán elhelyezésével.
Az épület hőszigeteléseként farost vagy kenderbeton szigetelést javaslunk, mert mindkettő páratechnikailag nyitott szerkezetű, környezet- és emberbarát. A belső oldalon használhatunk lambériát vagy elhelyezhetünk gipszkartont, de a legjobb egy meszes vagy magyar gyártású vályogvakolat, melyet stukatúr nádra helyezhetünk el.

Glamping épületként kivitelezve polikarbonát vagy ponyva, esetleg nádfedést is kaphat.

A farost szigetelés és a kenderbeton szigetelés esetén nagyon jó hőcsillapítást, azaz hőtároló tömeget kapunk, mely megvéd a nyári gyors felmelegedéstől.
Ebbe az épületünkbe egy darab hőszivattyús Split klímát ajánlunk. Preferáljuk a Hisense Fresh Master típust, mert abban friss levegő bevezetés is van, így mindig friss levegő van a lakásban.

A PuzzleDome 28 m²-es dómházat saját maga, barátokkal, családtagokkal is felépítheti, de cégünk is vállalja a kivitelezést.
Elhelyezhető beton alapra, de mi mégis a talajcsavaros felépítést preferáljuk, mivel nem kell a földet megbolygatni, nem kell a humuszt elvinni és káros betont a földbe tenni, plusz a padló is ha fából készül még környezetbarátabb lesz a házunk és csökken az ökológiai lábnyomunk.

A ház megrendelhető csak vázszerkezetkész állapotban összecsomagolva, szerelési rajzzal ellátva és egy- két órás összeszerelési kurzussal akciósan: 1 290 000 Ft/komplett szerkezet áron.
Megrendelhető a vázszerkezetkész állapot az Ön építési telkén összeszerelve és akár a talajcsavarozással és az alsó és felső födém kialakításával.
Egységcsomagként megvásárolható szabásminta alapján kivágott OSB vagy GlasrocX, esetleg HABITO lapok a teljes külső és belső borításra, így Önnek csak csavarozni kell és nem kell vágni semmi, így az építkezési helyszínen semennyi hulladék sem keletkezik.

Gyártási és szállítási határidő a terheltségünktől függően: 10 nap és 40 nap között, melyet a megrendeléskor pontosan tisztázunk.
Megrendeléskor fizetendő 80% előleg szükséges, leszállítás napján fizetendő a fennmaradó összeg.
Ha mi állítjuk össze a szerkezetet, akkor elegendő az 50% előleg megfizetése, a helyszínre szállításkor 25%, a felállítás és átadás után a maradék összeg.

Nézze meg a galériában az alaprajz ötletünket, de ettől el lehet térni, mert a dómszerkezet önhordó, tehát egyetlen egy belső fal nélkül is statikailag merev az épület és 200km/h szélnek is ellenáll és garantáltan földrengésálló.

Az épület dómszerkezetes építőipari minőségű, CE minősítéssel ellátott lucfenyőből készül, mely műszárított. A dóm elemek szerkezeti anyaga 50x200mm-es gyalult fenyőből készülnek. Ezáltal a legkisebb beépíthető hőszigetelés: 200mm.
Abban az esetben, ha a kivitelezést a vállalkozásunk végzi, akkor nyaralóként megépítve 200 mm, családi háznak kivitelezve legalább 300 mm szigetelést javaslunk, családi házként a legoptimálisabb, ha 350 mm farost szigeteléssel látjuk el a dómszerkezetet.

Megjegyzés:

A dómházunk eladási ára abban az esetben, ha csak és kizárólag az épület dóm vázszerkezete kerül megrendelésre összeszerelés nélkül, kötőelemek nélküli egységcsomagban, beleértve a szerelési rajzokat. 1. 300. 000 Ft + ÁFA

A dómházunk vázszerkezetének az eladási ára a kivitelezési munkadíjjal és a szállítási költséggel együtt, az Ön telkén, fogadószintjén összeszerelve: 2. 250. 000 Ft + ÁFA

Az itt feltüntetett ár csak a dómház vázszerkezetét tartalmazza. A leszabott OSB vagy más palánkok költségét, illetve a befejező munkákat akkor tudjuk árazni, ha az igényeket pontosítottuk (tehát a padlószerkezetet, galériát az ár nem tartalmazza).

A helyi összeszerelés ára a szállítási költséget is magában foglalja és az összes szükséges kötőelemet is.
Lehetőség van vázkész, szerkezetkész, félkész vagy kulcsrakész ház építésére is. 

Igény esetén a beton alapot vagy a talajcsavarozást és az alsó födémet is árazzuk. 
Keresse kollégáinkat és segítünk a telekválasztástól a tervezésen át a kivitelezésig és a használatbavételi eljárásig.
Amennyiben befektetésként tekint ezekre az épületekre, akkor is jó helyen jár, mert nagyon rövid megtérülési idővel lehet kalkulálni a dómházak rövidtávú bérbeadásával akár nyaralóként, akár glamping kivitelezési megoldással.

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Alaprajz

Földszinti alaprajz, mely bruttó 28 m²-es

Galéria alaprajz, mely bruttó 10 m²-es