Powered by Smartsupp
06-20/444-44-24
Bemutatóterem: Tököl, Vince Tanya
puzzlehome@kp.hu

"Szentendre Green Dream" PuzzleHome moduláris ház

Kulcsrakész akció: 80. 000. 000Ft + áfa
Külső kész+belső félkész: 58. 000. 000Ft + áfa
 • Nettó alapterület: 125 m²
 • Bruttó alapterület: 150 m²
 • Szobák száma: 4
 • Fürdők száma: 2

EXTRA FELSZERELTSÉG

 • AA energetikai besorolás
 • hővisszanyerős szellőztető rendszer
 • hűtő-fűtőrendszer
 • prémium ablakok
 • prémium beltéri ajtók
 • prémium burkolatok
 • prémium hővisszanyerős szellőztető rendszer

PuzzleHome tudnivalók


A modern otthon egy kétszintes házként ölt testet, mely mellőzi a hagyományos beton alapozást, így talajcsavarokra vagy akár egy tömörített kavicságyazatra is épülhet.

2023. január végéig érvényes ár!

A területet nem kell felásni, a humuszt nem szükséges géppel leszedni és lerakóba vinni és nem kell környezetszennyező módon előállított betont a helyszínre szállítani. Már ezzel is csökkentjük az élettartamra vetített és a kivitelezéskori ökológiai lábnyom mértékét. 

A bemutató házunk moduláris otthon, így, ha először egy vagy két fő felnőtt lakhatását kell megoldani, akkor az alsó szintet is elegendő megvásárolni, felépíttetni, a felső szintet pedig ráér akkor is megrendelni, ha az első kisgyermek megszületése megtörténik, hiszen az alsó szint zavarása nélkül telepíthető a felső lakórész. 

Erről a házról készült egy hosszabb bemutatkozó anyag is, melyet az alábbi linken megtekinthetsz: https://kp.hu/green-dream-szentendre-modularis-haz-bemutatasa/

Tehát a ház építése két részre ütemezhető a moduláris kialakításnak köszönhetően. 

A felső rész bekerülési költsége és annak üzemeltetése annak megvalósításáig sem a tulajdonosok pénztárcáját, sem a környezetet sem terheli. 

Az alsó szinten egy szélfogó-előtérből nyílik a nagyméretű nappali, mely az egész család számára kényelmes központi hely, itt hatalmas nyílászárók biztosítanak kertkapcsolatot egy fedett taraszrészen keresztül és egy design lépcsővel innen elérhetjük a második szintet. 

A konyha és az étkező egy teret alkot a nappalival, de egy toló ajtóval mégis különválasztható a két funkció egymástól. 

Az alsó szinten a konyhához csatlakozik egy mini kamra. 

Szintén a földszinten került elhelyezésre egy szülői lakosztály, mely külön fürdővel és gardrób helyiséggel valósul meg. 

Különállóan az előtérben elhelyezésre kerül egy mosdó – WC helyiség. 

Az emelet a gyermekek birodalma, hiszen 3 különálló szoba található itt, melyek mindegyike egy hatalmas, részben fedett emeleti teraszra nyílik. A lépcsőfeljáró nyitott, így nem alakul ki az emeleten a bezárt szűk folyósó érzésünk. 

Az emeleti terasz fedése egy bioklimatikus motoros pergola, mely egész évben használható, csukott állapotban az alsó része ledes világítást is tartalmaz. 

A felső szinten egy fürdőkáddal ellátott fürdőszoba készül, melyben mosdó és WC is megvalósul, ezenkívül egy plusz WC helyiség is a terv része, hiszen 3 főnél ez indokolt. 

A modern levegős hőszivattyús fűtési-hűtési és használati melegvíz ellátó gépészet és a napelemes rendszer inverter készüléke, az okosház szervere, a riasztóközpont és az elektromos lakáselosztók is a felső szinti háztartási helyiségben kerülnek elhelyezésre, de itt kap helyet a mosógép is. 

Igény szerint split inverteres klímával is megvalósítható a ház.

A lapostetőről a csapadékvizet a talajcsavarok között elhelyezett szürkevíz tároló tartályba vezetjük, melyet a WC-k öblítésére használunk. 

A keletkezett szennyvíz szintén az épület alatti talajcsavarok közötti autonóm biológiai szennyvíztisztító rendszerbe kerül, mely vizet gyökérzónás öntözésre használunk fel. 

Modern okosház vezérléssel, épületfelügyeleti és épület monitorozási megoldással készül a ház, ezért a pillanatnyi, napi, heti, havi, éves energiafogyasztás és termelés ellenőrizhető külön-külön az elektromos fogyasztók és a hűtés-fűtés tekintetében is. 

Annak érdekében, hogy a lakás szellőztetésekor minél kevesebb megtermelt energiát veszítsünk, innovatív decentralizált hővisszanyerős lakásszellőztető készülékek kerülnek beszerelésre minden szobába, fürdőbe és a nappaliba, valamint az étkezőbe. 

Így a szellőztetésnél egyébként energia veszteségként jelentkező már megtermelt energia a lakáson belül marad 90-95%-os valós hatásfok mellett, valamint a beérkező levegőt HEPA szűrőn keresztül engedjük be, így por és pollenmentes levegő érkezik a belső térbe.

A hővisszanyerős szellőztető digitális kijelzője valós időben mutatja, hogy a külső és a belső levegő szennyezettsége között mekkora hatalmas eltérés van a belső tér javára. 

A lakásszellőztető egy ionizátos berendezéssel ellátott, mely elpusztítja a külső levegőből a belső tér felé érkező levegőből a vírusok, gombák mintegy 95%-át, ez még a mai koronavírusos időszakban különös jelentőséggel is bír. 

A fűtés- és hűtésrendszer a padlóban és a mennyezetben kerül elhelyezésre rejtett módon a kartonozás mögött, mivel alacsony hőmérsékletű a hőátadás és így a szerkezet kerül temperálásra, nagyon kellemes lesz a hőérzetünk. A padló csak fűteni tud, a mennyezet pedig hűteni és fűteni is fog. Minden helyiségben mérjük a hőfokot, melyet a központi számítógép feldolgoz, így minden helyiség a távolból és helyből is változtatható és akár programozható, ezáltal is sok energiát lehet megtakarítani. 

Ezt a családi házat a szentendrei ÉMI “Nemzeti mintaházpark”pályázatán indítottuk és tervezzük felépíteni 2023-ban, ahol egész évben, legalább 7 éven keresztül látogatható lesz a hét 6 napján.

 

 

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Alaprajz

Földszinti alaprajz Szentendre Green Dream

Emeleti alaprajz Szentendre Green Dream

Video