Powered by Smartsupp
06-20/444-44-24
Bemutatóterem: Tököl, Vince Tanya
puzzlehome@kp.hu

Törökbálint PuzzleHome (PRÉMIUM) típusterv

Kulcsrakész akció: 58. 900. 000Ft + áfa
Külső kész+belső félkész: 33. 900. 000Ft + áfa
Listaár: 63. 000. 000Ft + áfa
 • Nettó alapterület: 105,9 m²
 • Bruttó alapterület: 125 m²
 • Szobák száma: 4
 • Fürdők száma: 2

EXTRA FELSZERELTSÉG

 • AA energetikai besorolás
 • prémium ablakok
 • prémium beltéri ajtók
 • prémium burkolatok
 • prémium hővisszanyerős szellőztető rendszer
 • prémium inverteres hűtő-fűtő berendezés

PuzzleHome tudnivalók


2024. tavasz végéig érvényes friss ár!

A PuzzleHome Törökbálint "PRÉMIUM" lapostetős típustervünk egy kiemelten energiatakarékos moduláris családi ház, mely 4 darab modulból áll.

A Törökbálnt Puzzlehome modellünkbe belépve egy kis előtér fogad bennünket, melyből balra a WC nyílik a kézmosóval, jobbra pedig a nappali-étkező-konyha.
A nappali és az étkező-konyha mérete hatalmas, hiszen nagyobb, mint 50 négyzetméter.

A nappaliból nyílnak a szobák, melyre két opciós lehetőség is van. Az egyik az, hogy közvetlenül nyílnak a szobák a nappaliból és ebben az esetben minden szobában kialakul egy gardrobe szobácska. Másik lehetőség, hogy egy közlekedőn keresztül érhetőek el a szobák, ez a megoldás jobban elkülönül a nappalitól, de kis mértékben csökkenti a hasznos alapterületet, viszont jobb zajszigeteléssel rendelkezik, mert a nappalit két ajtó választja el a hálótól. A két szobából nyíló azonos fürdőszoba olyan zárral van ellátva, hogy egyszerre csak egy oldalról nyitható az ajtó. Értelemszerűen kis gyermek esetén átjárás is megoldható a fürdők és szobákból minden irányban.

Nézd meg a típustervünk látvány videóját:

 

A modern PuzzleHome otthonban 4 szoba, két fürdő és egy különálló WC kerülhet elhelyezésre. Az ablakok, vagy erkély nyílászárók opcionálisan választhatóak a felsorolásból, természetesen méret és szín opció is rendelkezésre áll.

A 4 szoba és 2 fürdő, nagy nappali ellenére a PuzzleHome ház mérete 116,4 m2 bruttó alapterületű a 20 cm-es külső fal hőszigetelés mellett, de a legextrémebb hőszigetelés vastagság esetén, mely 30 cm is csak 121 m2-es lesz az épület. A nettó alapterület: 105,9 m2.

Ez az otthon 3-4 gyermekes nagycsaládnak is ideális megoldást nyújt.

A "PRÉMIUM" kivitelben minden olyan megoldást megtalál, mely 2020-ban elvárás egy kiemelten energiatakarékos családi házzal szemben, többek között prémium hővisszanyerős szellőztetés gondoskodik a friss levegőről és az energiatakarékosságról, a kellemes hőmérsékletről, pedig távfelügyelettel ellátott elektromos fűtés és inverteres klímaberendezés. Az épület szerkezet a Richter skála szerinti 9-es földrengésnek ellenáll és a legnagyobb meleg és hideg időjárásban is legalább 50%-kal jobban teljesít, mint a most életben lévő szigorú energetikai szabályozás. A lakás belső lapolása nem gipszkarton, helyette modern magnézium-oxid lapot használunk, mely a tűzzel és a mechanikai behatásokkal szemben legalább 300%-kal ellenállóbb.

Ha a PuzzleHome készházat választja otthonául, akkor egy hosszú ideig karbantartásmentes otthon boldog tulajdonosa lesz, melynek élettartama száz év feletti, tehát több generáción keresztül szolgálja a benn élőket. Fontos kiemelni, hogy az épület bármikor sérülésmentesen áttelepíthető másik telekre! Ha Önnek fontos a környezetünk védelme, a fenntarthatóság, akkor jó ha tudja, hogy a PuzzleHome készházaink az élettartamuk végén a felhasznált anyagok 80%-ban újrahasznosíthatóak!

Az Törökbálint típustervünk elérhető magastetős megoldással is, de a PRÉMIUM felszereltségen kívül választható BASIC és LITE kivitelben is.
Az itt közölt ár nem tartalmazza a fedett terasz költségét.

A típusterv 2024 tavaszi akciónkban rendkívül kedvező áron rendelhető meg az alábbiak szerint:

 • Családi házként kivitelezve alapozás nélkül vázkészen: 11,5 millió forint + 5% áfa. (Most 1,2 millió forintos kedvezménnyel!)
 • Családi házként felépítve alapozás nélkül félkészen: 35 millió forint plusz 5% áfa.   (Most 3 millió forintos kedvezménnyel!)
 • Családi házként felépítve teljesen kulcsrakészen hűtő-hűtő és szellőztető rendszerrel együtt: 61 millió forint + 5% áfa. (Most 3,6 millió forintos kedvezménnyel!)
 • PuzzleHome, daruzható moduláris házként az ár minden készültségben 3,7 millió forint összeggel magasabb, mivel a 35 cm vastag, extrém hőszigeteléssel ellátott födém is gyárban elkészül. Itt már csak talajcsavarozásra lesz szükség, alapozás nem kell.

A családi házat 1 hét alatt vázkészen, 1 hónap alatt félkészen, 4 hónap alatt kulcsrakészen legyártjuk és felépítjük az Ön telkén.
Amennyiben moduláris házként valósul meg a ház, már az engedélyeztetési időszakban is készülhet üzemünkben a ház, így kulcsrakész állapotnál akár kettő hónapra korábban juthat a modern otthonához.

 

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Alaprajz

Törökbálint típusterv alaprajza