A PuzzlEbike egy új dolog a hazai sporteszközök piacán, de már több éve teszteljük és fejlesztjük az E-bike-ot.

Az igazi érdekessége, hogy ez egy Downhill kerékpár, de egy nagyon erős egyedi vázszerkezettel készül és minden alkatrésze a vázon kívül személyre szabható.

A legkisebb motor 1000 watt, a legnagyobb egyelőre 10 000 watt. Csak, hogy könnyebben érthető legyen, egy ember átlagos tempóban 125 watt energiával teker, ha nagyon beleadunk mindent, akkor 500 wattot is pár percig le tudunk adni a kerekekre. Itt a legnagyobb emberi erőt tudjuk 20x-ozni!

Összehasonlításképpen ez a PuzzlEbike olyan erővel bír, mint egy 125 ccm-es krosszmotor, azzal a különbséggel, hogy egyáltalán nincs hangja és itt bármikor tekerhetsz is motor rásegítéssel vagy anélkül.

A fogyasztási költség 1 km-re vetítve 5-7 forint!!!

Háromsebességes agyváltóval is tudjuk szerelni és te döntött el, hogy szeretnél-e rá sárvédőt, kitámasztót, távleállítót vagy éppen motoros üléssel és kerékkel kéred. Azért Puzzle, mert itt egy-egy modullal bővíthető akár utólag is a PuzzlEbike-od.

A végsebességed a motor típusától függ, ha terepre akarod használni akkor 45-70 km/h közötti motorokkal állunk rendelkezésedre, ha országúton szereted szelni a kilométereket, akkor akár 100km/h-s végsebességű motorral és vezérlővel is tudjuk szállítani.

Elől kettő darab nagyteljesítményű, hátul egy darab tárcsaféket adunk, de fékezéskor először az akkumulátorokat töltjük az energiával, így a betétek kevésbé kopnak, mint egy elektromos autó esetében.

Te tudod szabályozni, hogy a maximális tartományon belül mekkora erőt adjon le és mi legyen a maximális végsebességed, így akár kezdők is használhatják, de túrázó cégeknek is ajánljuk.

A bucós futárok kedvence lehet, mert egy 80 kg-os terhelés mellett városban közel 200km-t is meg tud tenni tekerés nélkül, mely a legextrémebb napokra is kiszolgál.

A legkisebb akku, melyet be tudunk szerelni az 1 KWH, majd 2KWH és amit legjobban ajánlunk az egy 3,7KWH-s. Mindegyik Samsung LI-on akku. Az akkumulátor 60 ezer km megtételénél még 80% feletti állapotban lesz!

A PuzzlEbike tömege az akkutól függ és a beépített motortól, így 47 kg-67 kg között változik.

Van belőle raktáron teszt példány, így ki tudod próbálni, csak írj a puzzlebike@kp.hu mailra.

Jöhet a kérdés, hogy mennyibe kerül?

Az ár attól függ, hogy a PuzzlEbike-od milyen felszereltségű, mekkora a motor és az akkupakk.

A legolcsóbb kiépítésben: 1,9 millió forint + áfa az ár.

A közepes kiépítésben: 2,65 millió forint + áfa-val kell kalkulálni.

A full-full felszereltség, melyben nagy akku, nagy motor, 3 sebességes váltó, sárvédők is benne vannak: 3,29 millió forint plusz áfa az ár.

Az áraink 375 forintos €-Ft árfolyam mellett érvényesek.
Magánszemély esetén az áfa 27%, cég esetén az áfa lehet akár nulla százalék is.

 

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el