Powered by Smartsupp
06-20/444-44-24
Bemutatóterem: Tököl, Vince Tanya
puzzlehome@kp.hu

Törökbálint magastetős moduláris és családi ház típusterv

Kulcsrakész akció: 59. 000. 000Ft + áfa
Külső kész+belső félkész: 40. 100. 000Ft + áfa
Listaár: 67. 555. 555Ft + áfa
  • Nettó alapterület: 104 m²
  • Bruttó alapterület: 125 m²
  • Szobák száma: 4
  • Fürdők száma: 2
  • eee: 111

PuzzleHome tudnivalók


A Törökbálint magastetős típustervünk alapos tetővel is megtekinthető ide kattintva.

Törökbálint családi ház típustervünk moduláris házként is kivitelezhető, hiszen 4 darab modulra van bontva az épület.

Nézd meg a típustervünk látvány videóját:

Családi házként megépítve, extrém hőszigetelés mellett az épület 126m2-es, legegyszerűbb, de a követelményeknek megfelelő szigetelés mellett a ház 116 m2-es bruttó alapterületű. A nettó hasznos alapterület: 105,9 m2.

A szoba szekcióknál kétféle megoldást is terveztünk, az egyikben egy nagyon csendes szobákkal, a másikban egy jobb helykihasználással, mert ott a közlekedő egy beépített gardrobe helyiséget kapott.

A Törökbálint családi és moduláris ház típustervünk egy nagycsaládos otthon, mely hatalmas kertkapcsolattal rendelkezik. Az alábbi képeken a házat az átadása előtt pár nappal fotóztuk és hamarosan átadjuk a Kedves Építtető családnak.

A típustervben 4 félszoba kapott helyet, melyhez 2 fürdőszoba kapcsolódik, melyekben WC is elhelyezésre került, de külön is kialakításra került egy kis WC. A házban egy kifejezett nagy nappali és étkező, amerikai konyhás kivitelben található.

A típusterv 2024-es tavaszi akciónkban rendkívül kedvező áron rendelhető meg az alábbiak szerint:

  • Családi házként kivitelezve alapozás nélkül vázkészen: 11 millió forint + 5% áfa. (Most 2 millió forintos kedvezménnyel!)
  • Családi házként felépítve alapozás nélkül félkészen: 33 millió forint plusz 5% áfa.   (Most 3 millió forintos kedvezménnyel!)
  • Családi házként felépítve teljesen kulcsrakészen hűtő-hűtő és szellőztető rendszerrel együtt: 64 millió forint + 5% áfa. (Most 4 millió forintos kedvezménnyel!)
  • PuzzleHome, daruzható moduláris házként az ár minden készültségben 3,7 millió forint összeggel magasabb, mivel a 35 cm vastag, extrém hőszigeteléssel ellátott födém is gyárban elkészül. Itt már csak talajcsavarozásra lesz szükség, alapozás nem kell.

A családi házat 1 hét alatt vázkészen, 1 hónap alatt félkészen, 4 hónap alatt kulcsrakészen legyártjuk és felépítjük az Ön telkén.
Amennyiben moduláris házként valósul meg a ház, már az engedélyeztetési időszakban is készülhet üzemünkben a ház, így kulcsrakész állapotnál akár kettő hónapra korábban juthat a modern otthonához.

Drónfotó az átadás előtti házunkról

Átadás előtti fotók

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Alaprajz